Information

Majlis Dybkjær

KONTAKT MIG!

Jeg har mange flere billeder, end dem, der har fået plads på hjemmesiden. Jeg  viser dem gerne  frem, så kontakt mig - så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan mødes. Vil du købe et billede, kan vi altid lave en aftale om, at du får det med hjem på prøve først.


Majlis Dybkjær


Tjørnevej 36, Mejldal. 7500 Holstebro


Mail: majlis@dybkjaer.com    Tlf. +45 2445 7636

Censurerede udstillinger:

Limfjorden 1983, 2011 og 2013

Nordjysk censureret 2013

Andre udstillinger:

Vestjyske Kunstneres efterårsudstilling

Vestjyske Kunstneres forårsudstilling

Kunstforeningen Limfjordens Påskeudstilling 2014

Uddannelsesinstitutioner og virksomheder

Auckland Society og art, New Zealand 1988

Medlem af:

Vestjyske Kunstnere

Om mig

For mig træder billedkunsten ind dér, hvor ordene slipper op. Hovedparten af mine billeder er lavet ud fra et narrativt perspektiv. De rummer altid en fortælling, som er en del af – eller et perspektiv på - en større fortælling.  Rammen om fortællingen tager ofte sit udgangspunkt i naturen, som jeg oplever den – både der hvor jeg bor eller på rejser. Naturen rummer oplevelser og mysterier som kan udfordre og gøre en nysgerrig – ligesom relationer mellem mennesker. Denne udfordring, som vækker ens nysgerrighed, er vigtig i forhold til at opdage, at der eksisterer andre og nye fortællinger om det, man umiddelbart ser. Velkommen i mit billed univers!


Jeg har i mange år udelukkende arbejdet med tekstil - fri applikation og maskinbroderi. Lysten til at undersøge og eksperimentere fik mig til at tilføje tekstilbillederne lidt maling og efterhånden arbejdede jeg mig over i akvarel, collage og blandformer. Nu arbejder jeg primært med akryl og akvarel.